Κατηγορίες
διάφορα

Υπό την αιγίδα της ΠΚΜ το 11ο πολυσυνέδριο “Καινοτομία και Ανάπτυξη”

11opolysynkaiotanaptΣε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και ανθρωπιστική συγκυρία για τη χώρα μας, η ομάδα του www.ka-business.gr δίνει για άλλη μία φορά βήμα σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν και δίνουν τον δικό τους αγώνα να επιβιώσουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μέσα από τις εργασίες του 11ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Το 11ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο  ΤΗΕ ΜΕΤ  της Θεσσαλονίκης από τις 10:30 – 21:00.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τους ανθρώπους που καινοτομούν και επιχειρούν εν μέσω οικονομικής αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης.

Θα αναζητηθούν επίσης τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ και θα παρουσιαστεί το νέο προφίλ επιχειρηματικότητας μέσα από τις παρακάτω θεματικές:

Τουρισμός:  στο Επίκεντρο της Ανάπτυξης (Η ΛΕΣΒΟΣ  θα είναι τιμώμενη περιοχή και θα βρεθεί αντιπροσωπεία φορέων στη Θεσσαλονίκη για την διοργάνωση)

Μεταφορές – Ενέργεια: Πηγή τόνωσης της επιχειρηματικότητας

ΕΣΠΑ: Δημιουργώντας καινοτομικές επιχειρήσεις – Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Next generation: Δημιουργώντας το νέο επιχειρηματικό προφίλ

Έλληνες που ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ σε Ελλάδα και Εξωτερικό

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Ελλήνων ομογενών για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της Ελλάδας.

Ελάτε να μάθετε πρώτοι , για αυτά που θα συζητά ο κόσμος την επόμενη δεκαετία.

Στον εκθεσιακό χώρο επιχειρηματίες, καθηγητές και φοιτητές θα δείχνουν τις τελευταίες τους ευρεσιτεχνίες και προϊόντα της αγοράς.

Στους φοιτητές θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι εργασίες θα μεταδοθούν ζωντανά με live streaming  στο web tv του www.ka-business.gr  στους 35.000 αναγνώστες του portal σε όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται πως το 11ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Υποστηρικτές του Πολυσυνεδρίου είναι η Τράπεζα Πειραιώς, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (που υποστηρίζει το θεσμό των Πολυσυνεδρίων από το 2011), ο ΣΕΒΕ, ο δήμος Λέσβου, το Επιμελητήριο Λέσβου και ο Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι: Olympia Electronics, Coffee Island, Γιάννης Γκόγκος και Συνεργάτες, 3ds, DEI College, Longevity diet, Καλπακίδης: Βέρα, κόσμημα, ρολόι, δώρα και ΑΘΩΣ Security.

Χορηγοί επικοινωνίας του 11ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι: Ράδιο Θεσσαλονίκη, TV 100, Fm 100, Κοσμοράδιο 95,1, Plus Radio 102,6, More 103, Δημοσιογραφικό Συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ThessNEWS, ARENA FM, Focus FM, TVM, Εμπρός, Ora Thessaloniki και ENIMEROSI.

Σημειώνεται πως τα χρήματα του φετινού κουμπαρά του www.ka-business.gr θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών της «ΚΥΨΕΛΗ», τμήμα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμων».

«Γιατί μπορεί η κρίση να μας έχει χτυπήσει βίαια … δεν είναι όμως ικανή να διαγράψει τα μυαλά και της αξίες αυτής της χώρας» αυτές  λοιπόν τις αξίες και τα μυαλά  προβάλουμε στις δράσεις του www.ka-business.gr