Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας Δημητριάδης Φώτης Δήμος Αλεξάνδρειας Μπρουσκέλης Νίκος

Ολοκληρώθηκε η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό της Διοίκησης Γκυρίνης

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-10Περισσότερα και φυσικά πιο αναλυτικά για την ειδική συνεδρίαση με θέμα τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής που ξεκίνησε στις 11:20 το πρωί της Κυριακής και τελείωσε στις 14:45 θα σας έχουμε αργότερα, αξίζει όμως να σημειώσουμε δυο-τρια  πράγματα που σημάδεψαν τη συνεδρίαση αυτή (και που κατά τη γνώμη μας δείχνουν «τη συνέχεια» για την τρέχουσα δημοτική περίοδο και το πώς θα πάνε τα πράγματα):

α) την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης προς το τέλος της συνεδρίασης, αφού είχε λάβει ήδη το λόγο – με τον ισχυρισμό ότι η διαδικασία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, καθώς και του Χρ. Αλευρά λίγο αργότερα.

β) την παρατήρηση – «καρφί» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλη προς την αντιπολίτευση και τον αρχηγό της Φ. Δημητριάδη, τη στιγμή που γινόταν η αποχώρηση, «Σας δικαιολογώ, δεν το είχατε κάνει 12 χρόνια δήμαρχος (σ.σ. απολογισμό). Είναι γνωστή η τακτική σας, είναι δικαίωμά σας να αποχωρήσετε, καλή σας ημέρα».

γ) η αποκάλυψη (επίσημα, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου) που έκανε ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης για το Σεπτέμβρη του 2014: «ο κύριος Δημητριάδης δεν μου παρέδωσε ούτε το κλειδί της πόρτας του γραφείου».

δ) την καθιέρωση της «Ώρας του Δημότη». Όπως ανέφερε στο τέλος της συνεδρίασης ο δήμαρχος, πιθανότερη ημερομηνία για την πρώτη «ώρα του Δημότη» θα είναι στα τέλη του Οκτώβρη.

ε) η απουσία του δημοτικού συμβούλου Γ. Σπυρίδη (άγνωστο για ποιο λόγο, μπορεί να είναι και σοβαρός ο λόγος, όμως η απουσία του 3ου σε δύναμη συνδυασμού όπως και να το κάνουμε “αφαιρεί” από την όλη διαδικασία)

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-19

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-05

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-09

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-10

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-11

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-14

ds-eidiki-synedriasi-apologismos-2016-16