Κατηγορίες
τηλεόραση

Άδειες για τηλεοπτική εκπομπή: πολύς λόγος για το τίποτε από κάθε πλευρά…

televisore 2 prskpsΗ αναταραχή με τις άδειες για εκπομπή τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας συνεχίζεται, μετά από τη μη καταβολή της πρώτης δόσης που θα έπρεπε να γίνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου από έναν εκ των λεγόμενων υπερθεματιστών (από τον επιχειρηματία Καλογρίτσα).

Με ανακοίνωσή της που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 26/9 η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έκανε γνωστό πως τελικά την πρώτη δόση πλήρωσαν οι υπόλοιποι τρεις ενώ λόγω της μη καταβολής της δόσης από τον τέταρτο καθίσταται προσωρινός υπερθεματιστής ο πρώτος πλειοδότης στον πίνακα κατάταξης επιλαχόντων (δηλαδή η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη).

Όπως κι αν καταλήξει το θέμα καλό είναι να θυμόμαστε κάτι για το (όχι και τόσο απώτερο) μέλλον: παρά τον ντόρο που γίνεται τώρα με τον αριθμό των αδειών, τα χρήματα, το κόστος κλπ κλπ, το θέμα με τις άδειες θα μας φαίνεται αστείο σε λίγο καιρό. Τη στιγμή που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα μεγάλα και μικρά σοβαρά και έγκυρα δίκτυα είναι είτε καλωδιακά, είτε συνδρομητικά, είτε δορυφορικά, είτε (πλέον) μέσα από το διαδίκτυο.

Για να το διαπιστώσετε, δείτε που το πάνε – ακόμη και στην Ελλάδα – οι μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Τι διαφημίζουν περισσότερο, ποιος είναι ο «κράχτης» τους το τελευταίο διάστημα.

Η όλη ιστορία σε απλά ελληνικά;; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή πολύς λόγος για το τίποτε….!!!