Κατηγορίες
Βεσυρόπουλος Απόστολος

Στην έκθεση Fruit Logistica 2015 ο βουλευτής Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλος

vesyr2015germanyΜαζί με τους συνεταιρισμούς – ομάδες παραγωγών και εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας που συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση Fruit Logistica 2015 στο Βερολίνο της Γερμανίας, βρέθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Βουλευτής Ημαθίας, είχε συνεργασία με όλους τους συνεταιρισμούς της Ημαθίας, που συμμετείχαν στην έκθεση, τους συνεχάρη για την άψογη παρουσία και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να αναδείξουν τα προϊόντα της περιοχής μας, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα βρίσκεται αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια.

Σε δηλώσεις κατά την επίσκεψη του, ο κ. Βεσυρόπουλος ανέφερε τα εξής:


“Η Ημαθία της εξωστρέφειας, η Ημαθία που παράγει προϊόντα με ταυτότητα και ποιότητα, έστειλε ένα θετικό μήνυμα από την έκθεση του Βερολίνου.
Αποδεικνύει ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη της ανταγωνιστικότητας, μπορεί να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα στις εξαγωγές αυτών των προϊόντων.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ότι σε αυτή την έκθεση δίνεται έμφαση στην καινοτομία.
Και ακόμα πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι, ότι ο δρόμος για την αναγέννηση και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα περνάει μέσα από την καινοτομία, σε ότι αφορά την παραγωγική διαδικασία, την προώθηση και εμπορία των αγροτικών μας προϊόντων.

Με αυτή τη δυναμική παρουσία των συνεταιρισμών – ομάδων παραγωγών της Ημαθίας και των εξαγωγέων αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας, διαφαίνεται ότι υπάρχει ένα ανθρώπινο κεφάλαιο με δημιουργικότητα, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αυξηθεί η εξαγωγική δραστηριότητα και ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας”.

vesyr2FRUITLOGISTICA 2015